Site Meter
   
   
 
Klanten

Alle producten die veel laswerk vragen en onderhevig zijn aan warmtevervorming, zijn in principe geschikt voor laserlassen. Maar dankzij de chique las leent laserlassen zich bij uitstek voor plaatwerk dat zich in het zicht bevind. Ook voor gasbranders die lekdicht moeten zijn en over een lange lengte recht moeten blijven, is laserlassen uitstekend geschikt. Verder kunt u laserlassen toepassen bij bijvoorbeeld een mobiele transportwagen die geen naden en kieren mag hebben; met lasserlassen zijn de naden dicht te maken, want dankzij de minimale warmte-inbreng is het proces snel en definitief, dit in tegenstelling tot kitten en lijmen. En ook displays kunnen als één geheel gemaakt worden, omdat de laslengtes nauwelijks invloed hebben op de vervorming.

Kortom, als iets gelaserlast is, is nabewerking nauwelijks nodig.
Gelast betekent gereed.

Machines en displays
Om u een idee te geven, LaserWeld last onder meer pharma-, food- en horecamachines en displays.

Laserlassen als loonwerk
Wanneer voor u de investering van een laserlasrobot niet lonend is, maar de prijs-kwaliteitverhouding van laserlassen wel voordelig uitvalt, kan LaserWeld de producten voor u lassen.

Turnkey-benadering
LaserWeld wil uw producten dus laserlassen. Maar, als u wilt, kunt u deze laserlasrobot na een bepaalde periode ook overnemen als turnkey-project. Een ingewerkte machine garandeert u een succesvolle aankoop!


 
eXTReMe Tracker